Детаљи куповине / уговор

Услови продаје преко сајта

  • Формирање уговора

. Ови услови продаје се односе на робу коју испоручује Козикас издаваштво (Козикас д.о.о. матични број: 21348325 ПИБ: 110421480).
. Не постоји уговор између Вас и Козикас издаваштва за продају било које робе док Козикас издаваштво није примио и прихватио вашу наруџбу и послао вам потврду писменим путем или е-поштом на адресу или адресу е-поште коју сте дефинисали приликом регистрације. Када Козикас издаваштво пошаље потврду наруџбе, постоји законски уговор између нас.
. Као купац, имате право да откажете уговор (погледајте доле став 5. тачка 1.)

  • Опис, спецификација и цене

. Сва роба је доступна уколико је назначено да је на лагеру. Уколико одређени производ немамо на залихама, систем неће дозволити да се унесе у поруџбину.
. Опис, спецификација и цена робе коју наручите биће приказани на веб страници у тренутку када унесете поруџбину.
. Политика Козикас издаваштва је да континуирано унапређује своје производе и услуге и задржава право на мање техничке промене у спецификацији робе без утицаја на тадашњу функцију, квалитет или цену.
. Уколико се пронађе грешка пре отпремања робе, Козикас издаваштво ће Вас обавестити што је пре могуће и понудити Вам могућност поновног потврђивања поруџбине по правилној цени или укидање поруџбине.
. Поред цене производа, у обавези сте да платите накнаду за испоруку робе ако робу шаљемо путем поште или курирске службе. За наруџбине преко 3600 динара, не плаћате трошкове испоруке робе.
. Цена робе која је приказана на сајту је изражена са ПДВ.

  • Плаћање

. Плаћање робе и трошкова испоруке може се извршити неком од метода приказаним на веб сајту Козикас издаваштва у време када потврдите поруџбину. Тренутно су на располагању опције плаћања:

* поузећем (плаћате куриру приликом преузимања робе на Вашој адреси),
Ово је и најскупљи начин плаћања јер ћете поштару платити и провизију за пренос новца.

* уплатом на рачун, уплатница (за физичка лица),
Најповољнији начин плаћања, не плаћате провизију поштару.

* вирмански (за правна лица).

. Роба коју наручите преко сајта Козикас издаваштва је резервисана 5 радних дана. Потребно је да у том року извршите плаћање за поруџбину.

  • Испорука

. Роба коју наручите биће достављена на адресу коју унесете када попуните поруџбину.
. Уколико испорука не може бити извршена на Вашу адресу, Козикас издаваштво ће Вас обавестити што је пре могуће и вратити суму коју сте платили за испоруку.
. Испорука наручене робе може се извршити неком од метода приказаним на веб сајту Козикас издаваштва у време када потврдите поруџбину. Тренутно су на располагању опције испоруке:

* посредством Поште Србије / ПостЕкспрес

  • Отказивање уговора

. Као потрошач, имате право да поништите уговор за куповину било које робе у било које време у року 14 календарских дана након што сте примили робу.
. Да бисте остварили своје право на отказ, морате писмено обавестити Козикас издаваштво, дајући број налога и детаље наручене робе.
. Уколико користите своје право на отказ након што вам је роба испоручена, морате робу вратити у Козикас издаваштво о сопственом трошку, у некоришћеном стању. Роба се мора вратити на адресу приказану испод најкасније 14 дана од обавештења о враћању. Морате предузети разумну пажњу како бисте осигурали да се роба не оштети док је у Вашем поседу или у транзиту.

  • Опште

. Козикас издаваштво може променити ове продајне услове без обавештења у вези са будућом продајом.
. У погледу било ког спора који произилази из уговора надлежан је Трговински Суд у Новом Саду.

. Питања везана за продају преко сајта:

Козикас д.о.о.
Ђорђа Рајковића 4, 21101 Нови Сад
телефон: +381 64 9865151
е-адреса: office@kozikas.rs