Услови коришћења

Следећи Услови коришћења важе за коришћење сајта knjige.kozikas.rs

  • Ауторска права

Овај интернет сајт и његов садржај је заштићен међународним законима. Све слике, текст, аудио, видео и други материјали који се појављују на сајту и њихов аранжман, су власништво Козикас издаваштва или његових добављача и заштићени су међународним ауторским и другим законима.
Ниједан садржај се не може копирати, репродуковати, преносити или дистрибуирати без претходног одобрења Козикас издаваштва. Да бисте затражили дозволу за објављивање било ког садржаја овог веб сајта, молимо Вас да пишете на адресу на крају ове странице или путем е-поште kozikas@sneg.rs.

  • Политика приватности

Да бисте куповали књиге преко нашег сајта knjige.kozikas.rs, неопходно је да нам оставите Ваше податке, као што су име, адреса е-поште, број телефона, поштанска адреса. Деца млађа од 13 година морају затражити дозволу одрасле особе пре него што оставе било какве податке на нашем сајту.
Сакупљање и чување личних информација третирамо у складу са овом политиком приватности и важећим Законом о заштити података о личности, објављен у Службеном гласнику РС, бр. 97/2008.
Све информације које дајете Козикас издаваштву ће се користити само у оквиру Козикас издаваштва и никада неће бити достављане трећим странама без претходног прибављања Ваше сагласности.

  • Колачићи

Колачићи су текстуалне датотеке које веб сајтови користе за чување информација на вашем рачунару. Козикас Веб локације користе „колачиће сесије“ и анонимне „аналитичке“ колачиће за подршку навигационом систему ове веб странице док претражујете садржај.
Користимо стандардне колачиће како би сачували информације које би могле бити корисне да се Ваш рачунар запамти и да осигурамо да Вам пружимо најбоље искуство на нашој веб страници.  Такође користимо стандардне колачиће да „сачувате“ садржај ваше корпе за куповину до 14 дана, у случају да вас прекидају током претраживања.
Такође користимо колачиће да видимо које странице посећујете на овом веб сајту, како бисте нам помогли да схватимо шта кориснике интересују и како би побољшали услуге.
Ниједан лични податак се не прикупља нити чува у било ком тренутку. Поред информација описаних у Политици приватности изнад, не задржавамо никакве личне информације добијене од корисника путем овог веб сајта у видљивом облику.
Будите спокојни и слободни. Осећајте се пријатно.

  • Одрицање од одговорности

Козикас издаваштво користи све своје ресурсе да овај сајт функционише и да имате потпуну истинитост целокупног садржаја. Ипак, не постоји гаранција да ће вирус или неки други фактор проузроковати штетности и деструктивне сценарије. Козикас издаваштво не преузима одговорност за било какву штету насталу директно или индиректно коришћењем овог интернет сајта.